ADITIONAREA UNUI CHAT PE FORUM( GEN CHATANGO )

Știi cum am putea îmbunătăți forumul? Așteptăm sugestii și idei!
Avatar utilizator
IluzionOne
Verified
Utilizator
Utilizator
Mesaje: 14
Registered for: 1 year 1 month
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times
Gender:

User

Mesaj necitit

Nu stiu de ce toata lume prefera Discord ca mod de conversatie, cand de astfel stiu ca inainte era implementat un chat legat de pagina A-Evolution, chiar si de forum. Chatango stiam ca se numea, iar forumul il avea aditionat in prelungirea acestuia. Mai tin minte caci Coma21, la vremea aceea avea ca bot de conversatie si actiune de moderator in acel chat pe Airi, un bot ca o unealta de moderare a utilizatorilor, unde cei cu rele intentii de discutie avea sa fie avertizati, respectiv banati de catre aceasta. In schimb daca specificai anumite cuvinte cheie, primeai '"lolicoane" :lol: . Da tin minte acest lucru! ...Eheee ce vremuri! 8-)
► Show Spoiler
Avatar utilizator
Amza
Verified
WebMaster
WebMaster
Otaku
Otaku
Mesaje: 372
Registered for: 4 years
Has thanked: 204 times
Been thanked: 67 times
Gender:
Contact:

Staff

User

Mesaj necitit

Imagine Imagine

Momentan pe forum folosim ChatBro, acum lumea preferă să vorbească/discute mai mult pe Discord (avem și un server dedicat comunității unde facem majoritatea anunțurilor. :man ) Chatango era la modă prin 2011 până în 2015/2016 :MonkaThink . Bătrânii mai țin minte și vremurile când se folosea Yahoo Messenger sau chiar Skype :lol:
These users thanked the author Amza for the post:
IluzionOne
Yep.
Imagine
Avatar utilizator
zerox
Verified
Administrator
Administrator
Otaku
Otaku
Mesaje: 297
Registered for: 5 years 7 months
Has thanked: 94 times
Been thanked: 37 times
Gender:
Contact:

Staff

User

Mesaj necitit

IluzionOne scrie: 07 Apr 2023, 00:11 Nu stiu de ce toata lume prefera Discord ca mod de conversatie, cand de astfel stiu ca inainte era implementat un chat legat de pagina A-Evolution, chiar si de forum. Chatango stiam ca se numea, iar forumul il avea aditionat in prelungirea acestuia. Mai tin minte caci Coma21, la vremea aceea avea ca bot de conversatie si actiune de moderator in acel chat pe Airi, un bot ca o unealta de moderare a utilizatorilor, unde cei cu rele intentii de discutie avea sa fie avertizati, respectiv banati de catre aceasta. In schimb daca specificai anumite cuvinte cheie, primeai '"lolicoane" :lol: . Da tin minte acest lucru! ...Eheee ce vremuri! 8-)
Din pacate chatango a devenit oarecum demodat, si restrictiv. Ne-am mutat de multi ani pe discord. Si da, era fain boti care dateau lolicoane xD.
These users thanked the author zerox for the post:
IluzionOne
Scrie răspuns

Înapoi la “Sugestii și idei”