Nouă ani de A-Evolution

Anunțuri și informații în legătură cu fansub-ul!
Avatar utilizator
zerox
Verified
Administrator
Administrator
Otaku
Otaku
Mesaje: 297
Registered for: 5 years 7 months
Has thanked: 94 times
Been thanked: 37 times
Gender:
Contact:

Staff

User

Mesaj necitit

Imagine



Salutare dragilor. Exact cum spune și titlul, astăzi, 1 Mai, Anime Evolution împlinește nouă ani frumoși. Nouă ani plini de peripeții, nouă ani plini de proiecte minunate, de fani minunați și de un staff pe care îi pot considera o a doua familie.
Fără ei și fară voi, noi nu am fi existat astăzi. Vă mulțumim din toată inima! <3
În urmă cu nouă ani am luat decizia de a fuziona mai multe site-uri precum: jtecher, destiny, animebm. Pe parcurs, ni s-au alăturat și anime –rising și, de curând și anime-nolimit care, din păcate, s-a închis acum câțiva ani. (Aici am avea nevoie și de ajutorul vostru, pentru a putea reface o parte din ele…).
În final aș dori să urez un sincer la mulți ani pentru Anime Evolution și tuturor fanilor care ne urmăresc seriile și filmele anime.
Sperăm ca și la anul să vă găsim tot aici, într-un număr tot mai mare! ^^
La Mulți Ani!

Coma: mulțumim tuturor ce faceți parte din această comunitate fără de care munca noastră clar nu ar fii fost apreciată și desigur echipei ce aduce de 9 ani episoade noi. La mulți ani A-evolution!

Gheby Axel: Mulțumim pentru susținerea acordată de-a lungul acestor ani. Sper să mai dureze cel puțin încă pe atât și să ne găsim la "majoratul" A-Evo, tot aici, în număr cât mai mare. La mulți ani, A-Eolution!

P.s până și Anya ne arată să mergem spre viitor! xD
Scrie răspuns

Înapoi la “Anunțuri & Informații”